Logistieke hub van
Zuid West-Vlaanderen

Als logistieke totaalpartner liggen wij wakker van je supply chain. Zo ben je zeker van een snelle, efficiënte en duurzame opslag en doorstroom van goederen en grondstoffen. Van zeehaven tot producent en groothandel.

Onze oplossingen
Scroll

Intermodaal logistiek kruispunt met focus op je eindklant

Wat begon als een transportbedrijf is uitgegroeid tot een logistieke hub die je volledige supply chain beheert en optimaliseert. Snelheid, kwaliteit en creativiteit staan daarbij centraal. Dankzij onze gunstige ligging, en state-of the art infrastructuur, zijn wij het logistiek kruispunt van Zuid West-Vlaanderen.

Ons verhaal
  • Icon container 0 TEU/jaar
  • Icon coil 3 0 ton/jaar
  • Icon warehouse 0 m² opslagcapaciteit
  • Icon co2 0 ton CO₂ reductie

Geolocatie

Strategisch kruispunt van auto- en waterwegen

LCZ ligt aan de belangrijke snelwegen E17 en E403, alsook het kanaal Bossuit-Kortrijk. Dat maakt ons de logistieke schakel tussen de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam evenals de watergebonden industrie en de regio’s West-Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk.

LCZ kaartje geolocatie antwerpen rotterdam 3

Waarom kiezen voor LCZ?

One-stop-shop voor supply chain

LCZ 164

State-of-the-art infrastructuur

LCZ 79

Douane entrepot

932cae6ca67827f7e753b034aa119df13745c2d9

Flexibele en nabije partner

5d250dd9d04a74cb7174f5089148e27e81814db2

Supply chain architects

Naast ons ruim aanbod aan logistieke oplossingen, zetten wij onze kennis en jarenlange ervaring als intermodale speler creatief in. Wij lichten jouw distributieketen volledig door en ontdekken zo quick-wins die meteen meer efficiëntie en kostenbesparing opleveren. Hierbij houden wij altijd rekening met klantspecifieke noden en KPI’s. Geen traditionele logistieke flows, maar een visie die innovatieve en geoptimaliseerde processen garandeert.

Lcz supply chain architects

Futureproof

Met een heldere visie op de toekomst, faciliteert LCZ binnenvaart als een duurzaam alternatief voor wegtransport. Daarnaast streven we naar een elektrisch vrachtwagenpark en varende vloot. Onze ambitie? Voor de ruime regio rond Kortrijk het intermodaal logistiek centrum bij uitstek zijn.

Onze weg naar duurzaamheid
Lcz modal shift
Ook op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Contacteer ons