Scroll
LCZ Ford Fmax trucks

Uitbreiding wagenpark: 5 vrachtwagens & 20 containerchassis

In het kader van het streven naar efficiëntie en groei breiden wij ons wagenpark uit met 5 nieuwe vrachtwagens van het gerenommeerde merk Ford Fmax. Deze voertuigen zijn geselecteerd vanwege hun betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde technologie, waardoor we kunnen voldoen aan de hoogste normen in de logistieke sector. Deze toevoegingen aan ons wagenpark zullen niet alleen de capaciteit vergroten, maar ook de snelheid en betrouwbaarheid van onze leveringen verhogen.

Daarnaast staan ook 20 nieuwe containerchassis klaar om operationeel in te zetten. Deze investering is gericht op het verbeteren van onze flexibiliteit bij het vervoeren van verschillende soorten ladingen en het waarborgen van een soepele en veilige logistieke keten.

Door te investeren in geavanceerde voertuigen en apparatuur kunnen we niet alleen de huidige vraag aan, maar zijn we ook goed gepositioneerd voor toekomstige groei en uitdagingen in de dynamische logistieke sector. We kijken ernaar uit om onze capaciteiten nog verder te vergroten en onze dienstverlening naar nieuwe hoogten te tillen.