Voeding

Bij LCZ zit je goed voor specifieke opslag- en transportmogelijkheden die de kwaliteit en versheid van voedingsmiddelen garanderen. Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en droge voedingsproducten. Wij zijn IFS-gecertifieerd en hebben een ruime mogelijkheid om seizoensgebonden pieken op te vangen.

Scroll
Voeding transport overslag

Terminal

Onze terminal beschikt over een reefer aansluitpunt voor temperatuurgevoelige voedingsmiddelen. De (reefer)containers worden vakkundig uit de schepen gelift met onze geavanceerde kraan en zo nodig ingeplugd op het elektriciteitsnet om de juiste temperatuur te waarborgen. De reachstacker waakt over een precieze plaatsing op de vrachtwagens, klaar voor verder transport.

Reefer ansluitpunt

Logistieke services

Traceerbaarheid en nauwkeurigheid zijn in de voedingssector essentieel. Ons performant WMS-systeem staat ons toe om het volledige traject van dergelijke goederen in kaart te brengen, inclusief de documentenarchivering. Daarnaast hebben al onze medewerkers een uitgebreide opleiding doorlopen om de kwaliteit te kunnen bewaken en zowel het proces als de goederen te waarborgen.

LCZ 140

Transport

Onze oorsprong ligt in wegtransport. Door die expertise is elke vrachtwagen uitgerust met het juiste type trailer volgens de behoefte van jouw goederen. Van standaard huiftrailer over containerchassis tot bulk -en coiltrailer alsook LZV, niets is ons onbekend om jouw noden met het juiste type materiaal in te vullen.

Transport LCZ14

Waarom kiezen voor LCZ?

One-stop-shop voor supply chain

LCZ 164

State-of-the-art infrastructuur

LCZ 79

Douane entrepot

932cae6ca67827f7e753b034aa119df13745c2d9

Flexibele en nabije partner

5d250dd9d04a74cb7174f5089148e27e81814db2
Ook op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Contacteer ons