Onze geschiedenis:

Gestart als internationale transporteur, uiteindelijk uitgegroeid tot totaalpartner van logistieke diensten. Dát is het verhaal van LCZ. Doorheen de jaren hebben we ons aangepast aan de veranderende markt, zijn we geïnnoveerd en uitgebreid om aan de noden van onze klanten te voldoen.

Scroll
Laebens logistics transport geschiedenis oude vrachtwagen

Van internationale transporteur…

Het verhaal van LCZ begint vier generaties terug met de handel van granen en kolen. Dat evolueerde later naar de verhandeling van bouwmaterialen en vervolgens naar internationaal transporteur.

… naar logistiek expert

Door veranderende marktdynamieken zijn wij getransformeerd naar een logistieke one-stop-shop met een ruim aanbod aan logistieke en distributieservices. Daarnaast staan we ook naast jou als supply chain architect waarbij we jouw bedrijfsprocessen doorlichten en optimaliseren. Word je geconfronteerd met een logistieke uitdaging? Bij ons vind je altijd een oplossing op maat.

Ontdek meer over onze aanpak

Duurzame partnership met HTS Group

LCZ heeft een partnership met HTS Group, net zoals ons een rasecht familiebedrijf in volle expansie. Het duurzame karakter in deze samenwerking zit hem in het identieke DNA. Dit uit zich door dicht bij de klant, de medewerkers én de partners te staan.

Meer over HTS Group
T8 A0191
Ook op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Contacteer ons