Consumer goods

De vraag van consumer goods verandert  snel en de klantenverwachting ligt hoog. Of het nu gaat om elektronica, textiel of vloerbedekking, wij zorgen voor een soepele doorstroom van zeehaven naar groothandel.

Scroll
Lcz consumer goods electronics logistics

Terminal

Binnen onze terminal faciliteren wij een gestroomlijnd proces voor het beheer van containers. Met behulp van onze geavanceerde kraan worden de containers snel en veilig uit schepen geladen, waarna ze plaats krijgen op de uitgebreide container yard. Nadien plaatst een reachstacker elke container nauwkeurig op vrachtwagens, klaar voor hun volgende bestemming.

Lcz container crane

Lcz container depot

Lcz container reach stacker

Logistieke diensten

Wij zijn experts in het stuffen en strippen van containers, waarbij jouw producten met de grootste zorg worden gestapeld. Onze reachtrucks plaatsen pallets met jouw goederen efficiënt in de rekken, waarna een gedetailleerde orderpicking met scansysteem volgt. De heftrucks zorgen ervoor dat elke bestelling klaarstaat voor transport in de vrachtwagens. Indien nodig herlabelen we jouw producten en voorzien we een display.

Transport

Bij het vervoer van consumentengoederen streven we naar perfectie in elk detail. Onze oorsprong ligt in wegtransport. Door die expertise is elke vrachtwagen uitgerust met het juiste type trailer volgens de behoefte van jouw goederen. Van standaard huiftrailer over containerchassis tot bulk -en coiltrailer alsook LZV, niets is ons onbekend om jouw noden met het juiste type materiaal in te vullen. Zo komen jouw producten altijd in perfecte staat toe.

LCZ 32

Waarom kiezen voor LCZ?

One-stop-shop voor supply chain

LCZ 164

State-of-the-art infrastructuur

LCZ 79

Douane entrepot

932cae6ca67827f7e753b034aa119df13745c2d9

Flexibele en nabije partner

5d250dd9d04a74cb7174f5089148e27e81814db2
Ook op zoek naar een logistieke oplossing op maat? Contacteer ons